Política de privacitat i galetes

Política de Privacitat i Galetes

Aquesta Política de Privacitat i Galetes explica com s’utilitzen les dades personals i les galetes en aquest lloc web.

Dades personals

Les dades personals són informació que permeten identificar-te, com ara el teu nom, adreça de correu electrònic o número de telèfon. Només recopilem dades personals que ens proporciones voluntàriament a través dels formularis de contacte o subscripció. Utilitzarem aquestes dades per proporcionar-te la informació o servei que hagis sol·licitat, i per mantenir-te informat sobre els nostres productes i serveis. No compartim les teves dades personals amb tercers sense el teu consentiment.

Galetes

Les galetes són petits arxius de text que s’envien al teu navegador quan accedeixes a un lloc web. Aquest lloc web utilitza galetes per recopilar informació sobre la teva navegació i per millorar la teva experiència en el lloc. Les galetes que utilitzem són:

  • Galetes de sessió: aquestes galetes s’utilitzen per recordar les teves preferències mentre naveges pel lloc. Són eliminades quan tanques el navegador.
  • Galetes de rendiment: aquestes galetes recopilen informació sobre com utilitzes el lloc web, com ara les pàgines que has visitat i els errors que has trobat. Aquesta informació ens ajuda a millorar el rendiment del lloc.
  • Galetes de seguiment: aquestes galetes s’utilitzen per recopilar informació sobre la teva navegació fora del lloc web, com ara els llocs web que has visitat o els anuncis que has vist. Això ens ajuda a mostrar-te publicitat més rellevant.

Pots controlar les galetes que utilitzem a través de les opcions del teu navegador. Tingues en compte que si desactives les galetes, és possible que no puguis accedir a algunes parts del lloc web o que la seva funcionalitat sigui limitada.

Modificacions

Aquesta Política de Privacitat i Galetes pot ser modificada de tant en tant per reflectir canvis en les nostres pràctiques de recopilació i ús de dades. Es recomana que revisis aquesta pàgina periòdicament per a conèixer qualsevol canvi en la Política de Privacitat i Galetes.

Contacte

Si tens qualsevol pregunta o preocupació sobre la nostra Política de Privacitat i Galetes, o sobre el tractament de les teves dades personals, pots contactar amb nosaltres a través dels formularis de contacte disponibles en aquest lloc web.

Totes les dades son recollides per al bon funcionament del torneig. Les dades i l’administració de la web i correus els gestiona David B. responsable de la web www.deltamarketing.es amb correu de contacte soporte@deltamarketing.es