Política de reemborsaments i devolucions

Política de Devolucions – TorneigExtreme.cat

Benvinguts a TorneigExtreme.cat, la vostra destinació per a productes esportius excepcionals. Ens esforcem per oferir-vos una experiència de compra satisfactòria, però entenem que en algunes ocasions pot ser necessari processar devolucions. Si teniu alguna pregunta, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic tenda@torneigextreme.cat o truqueu-nos al telèfon +34 645 377 554.

Responsable de Devolucions: David

Processament de Comandes: Les comandes es fabriquen sota comanda per garantir la seva qualitat. Això significa que necessitem temps per a la producció i preparació dels vostres productes.

Política de Devolucions:

  • Les devolucions es revisaran de manera individual. Si voleu sol·licitar una devolució, poseu-vos en contacte amb nosaltres dins dels primers 15 dies des de la recepció del vostre producte.
  • Per a ser elegible per a una devolució, el producte ha d’estar en les mateixes condicions que l’heu rebut, amb tot l’envoltori i l’embolcall original.
  • En el cas de roba, aquesta no pot estar tacada, danyada ni haver estat utilitzada.
  • Si rebem la mercaderia en alguna d’aquestes condicions, no podrem processar la devolució de l’import.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquesta política de devolucions. Estem aquí per ajudar-vos amb qualsevol pregunta o inquietud. Gràcies per confiar en TorneigExtreme.cat.

Atentament,

L’Equip de TorneigExtreme.cat